Start » Głogoczów » Aktualności » Aktualności

Papryka marynowana z miodem

Dodano: 03.09.2016 | Małgorzata Jończyk

poznaj głogoczów od kuchni

Krucha i delikatna

Każdy z nas ma inne smaki, ale chyba każdy z nas lubi zimą wzbogacić kanapki kolorami. Świetnie się sprawdzi marynowana kolorowa papryka, ale tym razem zapraszamy do zrobienia kilku słoików papryki marynowanej z miodem.

Zapraszamy do wirtualnej książki kucharskiej.

Zdjęcie przedstawia słoik papryki w 15 minut po otwarciu :)

Smacznego!

Powrót

Chcesz zamieścić komentarz?
Zaloguj się

Login:
Hasło:

 
 
 

     


Zamknij

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w sposób dostosowany do Państwa indywidualnych potrzeb i preferencji, w celu emisji możliwie indywidualnie przygotowanej reklamy. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących przechowywania i uzyskiwania dostępu do cookies przy pomocy ustawień przeglądarki lub urządzenia końcowego, z których Państwo korzystacie. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.